August 12, 2015

G.I.T.Η Global Instructor Team ( G.I.T. ) είναι οι συνεχιστές του Krav Maga στις μέρες μας και ουσιαστικά αποτελούν την αφρόκρεμα του Krav Maga. Ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο με στόχο την εκπαίδευση πολιτών, γυναικών, παιδιών, αστυνομικών, σωματοφυλάκων, στρατιωτικών και ειδικών δυνάμεων. Η IKMF Greece έχει την τύχη να φιλοξενεί κάθε μήνα διαφορετικό υψηλόβαθμο Ισραηλινό εκπαιδευτή με στόχο τη συνεχή βελτίωση των γνώσεων των εκπαιδευτών και μαθητών της.

ikmf-git
Ακόμα αξίζει να σημειωθεί πως τα μέλη της G.I.T. συναντώντας νέους πολιτισμούς και διαφορετικές κουλτούρες και καταστάσεις εγκληματικότητας είναι υπεύθυνη για την έρευνα που γίνεται στις καινούργιες απειλές που εμφανίζονται καθημερινά. Οι εγκληματίες γίνονται ολοένα πιο έξυπνοι και εξοπλίζονται καλύτερα. Οπότε και οι τεχνικές και τακτικές οφείλουν να συμβαδίζουν και να είναι οι καλύτερες, οι πιο γρήγορες και εύκολες που υπάρχουν. Το Krav Maga είναι “ζωντανό” σύστημα, βελτιώνεται κάθε μέρα και προσαρμόζεται στις νέες ανάγκες.

Για παράδειγμα ο βιασμός πριν από λίγα χρόνια αποτελούσε κάτι το πρωτοφανές ενώ σήμερα είναι κάτι που συμβαίνει. Όταν λοιπόν εμφανίζεται ένα καινούργιο πρόβλημα κάπου στον κόσμο τα μέλη της G.I.T. είναι αυτοί που θα δώσουν λύση εκπαιδεύοντας τους με καινοτόμες τεχνικές και τακτικές.